Norske boksehelt og heltinne

Cecilia Brækhus

Boksing er en sport som har engasjert mange gjennom årene. De mest kjente norske bokserne er uten tvil Cecilie Brækhus og Ole “Lukkøye” Klemmetsen. Klemmetsen var en mann som brakte stor interesse for boksing blant norges befolkning da han var aktiv. Boksedronningen vår, Cecilie Brækhus, må være den største bokse-magneten i nyere tid. Hun var en en frontfigur for å få proffboksing lovlig her i Norge. Foruten å være en heltinne her i Norge er hun også verdensberømt og har holdt mange tittelbelter. Denne dama har ikke gått på så mange tap gjennom proff karrieren sin. Spillet Fisticuffs (finn ut mer på denne siden) er det nærmeste de fleste kommer sporten, men dette er en allsidig sport, som passer bra for begge kjønn.Det gir mange utfordringer, både fysisk og psykisk. Boksing handler mer om bare å slå noen.

Både for nybegynnere og erfarne

Alle som skal drive med boksing trenger en del utstyr. Har man planer om å holde på med dette en stund er det en bra investering å bruke litt ekstra kroner på skikkelig utstyr. Det er ikke så veldig morsomt at hansker begynner å bli løse, sømmene blir slått opp, flassing osv kun etter et par måneders bruk.

Det er mange nettsider som tilbyr bokseutstyr, og mange av de er gjerne fra utlandet, noe som betyr lang ventetid. Men det er mange av nettbutikkene som også holder til i Norge, eller har lager i Norge. Bruk disse om det haster med å få utstyret på plass.

https://www.youtube.com/watch?v=qt1BXLPVqD8

Nettbutikken gorilasports.no

På nettbutikken billysports.com (med lager på Skien) kan man bestille det man behøver av utstyr til boksing, styrketrening, treningstøy med mer. Med lager på skien betyr det utrolig rask forsendelse til resten av landet, og man kan enkelt betale med vanlig norsk bankkort som Visa og Mastercard.

Til boksing så kan kan denne nettbutikken tilby hansker, hjelm, sekker, boksestasjoner, pakke med bokseutstyr og eller annet tilbehør man trenger for å kunne drive med boksing, enten man er hobby bokser eller satser som proff.

Om man er helt ny innen boksesporten så kan det det være en løsning å velge en av pakkeløsninger fra sportsbutikker. I startpakken vil man finne det mest essensielle utstyret som trengs for å komme i gang. Kontakt nettbutikken eller kundeservice for å høre med dem hvordan man sammen kan sette opp en pakkeløsning som vil tilfredsstille behovet.

For de som driver et boksegym eller bokse treninger, så er det en del utstyr man kan investere i. Til gym og treningsenter så behøver man utstyr som sekk, slagputer og eventuelt boksestasjoner. Det anbefales å kontakte nettbutikken å slå av en prat med dem om man vil investere i skikkelig utstyr. Ved større volum kjøp vil man kanskje også kunne forhandle seg frem til en aldri så liten avslag i prisen. Det koster ingen verdens ting å kontakte dem og slå av en prat.

Kundeservice på billysports.com er åpen hver dag, mandag til fredag fra 08:00 til 16:00. Har man bestilt varer der og man bor ikke så langt unna Skien, kan man hente det bestilte utstyret direkte hos dem om det ønskes.

Related Post