Varm opp med hoppetau og la boksesekken få gjennomgå

kvinne som hopper med hoppetau

En boksesekk er en ganske effektiv måte å trene på. Det er mye tøffere å stå å slå på en slik sekk enn mange kanskje går og tror, og du kan kombinere dette med mange andre treningsmåter. Med et 2 i 1 – bokse- og pull up stativ med boksesekk får du enda en treningsstasjon i form av pull up baren, som kan festes på veggen. Velegnet for deg som vil trene hjemme og liker du samtidig å jogge eller dyrke andre former for kondisjonstrening, så er en boksesekk et godt redskap å bruke ved siden av. Du kan også drive med vekter eller treningsstrikker om du får lyst, men det er faktisk ganske krevende med en boksesekk.

Kombinasjoner med boksesekk

Du kan begynne med en joggetur eller varme opp med et hoppetau hjemme om du ikke har lyst til å løpe den gjeldende dagen. Med et bokse og pull up stativ kan du så trene styrketrening etterpå og få pulsen enda mer i været. Samtidig krever det ikke noe øvelse på forhånd og er du helt ny innen trening, så er det bare å sette i gang. Når du begynner å slå på sekken, så husk å bevege benene slik at du ikke blir stillestående. Flytt deg rundt samtidig som du slår på ulike måter. Noen slag kan være korte og i rask rekkefølge, mens andre kan være slag hvor du lar armen komme fra bak skuldrene og trekker slaget hele veien frem til strak arm. Da får du med deg skulderpartiet og musklene i brystregionen. Er du smidig så er det selvsagt også en mulighet å bruke beina til å sparke på boksesekken.

Veggmontert pull up bar

Til slutt kan du bruke den veggmonterte pull up bar til å trene magemusklene og armene. Her er det spesielt biceps samt de muskler som sitter på bakdelen. Du kan gjør såkalte chin ups og pull ups. De er nesten identiske, men med chin up bruker du underhåndsgrep og med pull ups gjør du motsatt. Ved å bytte litt på fra trening til trening får du trent spesielt biceps på en litt annen måte. Som du sikkert har sett før, må du dra deg opp til du får haka over baren og ned igjen. Du vil oppdage at du etter hvert klarer å komme høyere og høyere opp samt at du kan ta flere repetisjoner.

Related Post