Motivasjon til trening – Se filmen!!

Man som løfter vektstang over skuldrene

Vi har alle dager hvor motivasjonen til å trene er på ca. 0! Det skjer oftere for noen enn for andre. Derfor vil vi bare vise dere en bra film, som helt sikkert motvirker mangel på motivasjon…..

Mange personer har aldri problemer med manglende motivasjon, men når det skjer så er det ofte i perioder hvor det skjer andre viktige ting i ens liv som man fokuserer så mye på at treninga sklir litt ut. Slik skal det også være, det vil alltid skje ting som er viktigere enn trening, men sjekk denne filmen:

Filmen fungerer som en enorm porsjon motivasjon på mange som trener! Det finnes mange forskjellige meninger om Ronnie Coleman og folk flest ønsker ikke å se ut som han gjør, og man synes selvfølgelig ikke det er i orden at han hatt et enormt forbruk av ulovlige substanser i mange år, MEN vi er 100% imponert av fysikken hans, fordi enhver med litt greie på bodybuilding vet at han har kjempet hver eneste dag i mange år for å oppnå en slik kropp, og det er ihvertfall noe man kan beundre…

Vi håper filmen påvirker dere på samme måte som mange andre har blitt påvirket! Man får bare lyst til å gå ned og røske litt i noen vekter bare noen sekunder ut i filmen. Coleman tar seg selv fullt ut hver eneste gang han trener og det er jammen slik det skal være… Nyt filmen 🙂

Og hvis du syns at du selv ser bra nok ut til å lage en film kan du jo filme deg selv og legge ut på YouTube? Ikke film andre, det er ikke alle som syns det er like greit at det filmes på gymmen, og du selv vil kanskje ikke vise andre at du filmer deg selv? Hvordan løser du det? jo, hvis du legger en penn med kamera i riktig vinkel kan du filme deg selv uten at andre merker det, eller streame film hjem til egen PC via WIFI og ta opp filer på PC`en.

Lykke til 🙂

Related Post