Bygg muskler hjemme

veltrent mann i bar overkropp

Vi har vel alle en drøm om å leve et sunt liv og holde oss i god form, men det er ikke alltid enkelt å føre drømmen ut i livet. Det er en travel hverdag og mye som skal rekkes og da blir det lite tid til en tur innom treningsstudioet. Men kanskje det hadde vært en idé å flytte treningsstudioet hjem til deg selv i stedet? På den måten kan du trene når det passer deg og en hjemmegym (lag din hjemmegym på billysports.com) har åpent når du har tid.

Det er enkelt å bygge muskler hjemme

Med en hjemmegym er det ingen unnskyldninger for ikke å komme i gang med treningen. Du kan utføre stort sett alle øvelser hjemme på stuegulvet eller et annet egnet sted. Her er det heller ingen som står og venter på at du skal bli ferdig med en maskin eller ser på deg mens du prøver å løfte vektstangen enda en gang. Skal du være veldig sporty, så kan du jogge en tur først og deretter begynne på styrketreningen når du kommer tilbake. Et annet alternativ er selvfølgelig å bytte på slik at du jogger et par dager i uken og andre dager kan du bygge muskler.

Tynn mann som står bak en tegning av store muskler

Du kan enkelt bygge muskler ved hjelp av lite utstyr. Du kan selvsagt gå for den store pakken med en universal treningsbenk. Her får du alt du trenger til styrketreningen og du vil fort se resultater om du setter opp en plan for din trening. Du kommer også langt med en treningsmatte, en enkel treningsbenk og et utvalg av vekter. Legg til en vektstang og du er klar til å bygge muskler hjemme.

Et stort utvalg av treningsutstyr

Hos Gorilla Sports finner du det meste du trenger til treningen din. Her er det blant annet et stort utvalg av treningsbenker, vektstenger og vekter. Når du skal kjøpe vekter for trening hjemme, så husk på at du bør begynne med de lave vektene først. Det er viktig å ta det med ro i begynnelsen, slik at du får den riktige progresjon i treningen og unngår belastningsskader. På nettet kan du finne massevis av øvelser du kan gjøre med en vektstang, vektskiver og håndvekter. Sett opp en plan og repeter øvelsene mellom 15-20 ganger. Når du er fortrolig med dette, så går du opp en eller to størrelser på vektene. Du vil bli overrasket over resultatet.

Related Post