Treningsbenker fra Gorilla Sports

Dame som står på kne på en treningsbenk og trener med vekter

Det krever ikke så mye utstyr for å trene hjemme i stedet for å gå på et treningsstudio. Fordelene er flere, men en av de mest innlysende er at du kan trene når det passer deg. Du er således ikke avhengig av åpningstider da ditt eget hjemmegym har åpent når du ønsker det. Du sparer samtidig også penger på medlemskap og ingen står og ser på deg eller venter på at du skal bli ferdig med dine øvelser. Noen vil kanskje mene at de ikke har plass hjemme, men det er ikke store plassen du trenger. Et hjørne av stuen eller kanskje du litt ekstra plass på et soverom.

Treningsbenker gir mange muligheter

Treningsbenker (sjekk utvalget vårt her) gir deg mange muligheter til å trene effektivt hjemme og samtidig er det et treningsredskap som tar liten plass. Du finner alt fra enkle treningsbenker til universal treningsbenker hos Gorilla Sports og du kan se det store utvalget på nettsiden. Med de avanserte treningsbenkene får du med vektstang og flere vektskiver på kjøpet, samtidig med at benken har mange innstillinger som igjen gjør at du kan utføre mange ulike øvelser.

Nettopp allsidighet i treningen er med til å styrke flest mulig muskler, noe som igjen hjelper deg uansett om ønsker å gå ned i vekt eller bygge opp større muskler. Selv med en helt enkel treningsbenk, som kan slås sammen og gjemmes bort under sengen eller settes inn i et skap, vil du kunne trene effektivt. Det eneste som kreves i tillegg er litt forskjellige vekter og kanskje en vektstang.

Ulike vekter

Det mest vanlige tilbehør til treningsbenker er vekter (vi har mange ulike varianter, sjekk de her). Med disse kan du gjøre mange forskjellige øvelser. Vektene kommer i mange former og størrelser, men uansett hvilke du velger så bør du begynne med den lette varianten til du har kommet godt i gang. Fordelen er at du unngår eventuelle skader som vil sette treningen på vent en liten stund. Når man først har kommet godt i gang med treningen, så er det trist å få en strekkskade på grunn av for tunge vekter. Gjør du mange repetisjoner med en vekt på et par kilo, så kommer resultatene uansett. Så snart du kan gjennomføre øvelsene 15 ganger uten problem, så kan du øke på vekten.

Related Post