Komplett hjemmegym fra Gorilla Sports – Vi har alt!

Sko, hoppetau, strikk, pulsklokke

Hvorfor gå på treningsstudio og betale for et dyrt medlemskap hver måned som du kanskje ikke får brukt likevel? Mange har medlemskap i et treningsstudio og sliter med å få brukt det på grunn av en travel hverdag. Da kan det være fornuftig å tenke på å innrede en komplett hjemmegym i boligen din.

Alltid åpent

Kvinne som trener hjemme på en treningsmatte

Fordelen med et hjemmegym er at det alltid har åpent når du får ånden over deg og vil trene. Du kan trene før du drar på jobb, når du kommer hjem eller i helgen. Du slipper å måtte dra et bestemt sted for å trene i åpningstiden, et hjemmegym er jo på samme sted som deg likevel. Hos Gorilla Sports kan du kjøpe en komplett treningsstasjon eller du kan bygge din egen hjemmegym ut fra hva du har lyst til å trene med. Her finner du alle de produktene du trenger.

Er det utholdenhet som er det viktigste for deg, så kan en spinningsykkel eller en romaskin kombinert med en enkel treningsbenk og noen vekter være saken. Da kan du satse på utholdenhet på sykkelen eller i romaskinen og samtidig få varmet musklene godt opp. Med en treningsbenk og vekter kan du trene styrke og med det store antall øvelser som finnes får du garantert brukt alle musklene du har.

En komplett treningsstasjon

En annen mulighet er å fokusere på styrke og til dette formålet får du kjøpt komplette treningsstasjoner. De tar mindre plass enn du tror og her kan du trene effektivt og utføre ulike øvelser tilpasset kroppens muskelgrupper. En slik treningsstasjon inneholde et vektsett med ulike vekter, du får med tre ulike vektstenger og forskjellige vektskiver. Med en dumbbell, barbell og en EZ Curl bar, er det nesten kun fantasien som setter grenser for de øvelser du kan gjøre og dermed slipper du å gjenta de samme øvelsene hver dag. Du kan sette opp et variert treningsprogram for hele uken. Med til en komplett stasjon hører det selvsagt også til en universal treningsbenk. Denne har en justerbar benk, leg curl, en barbell rack, butterfly, vaiere og mye annet. Alt kan justeres etter behov og du kan øke sværhetsgraden på øvelsene etter hvert som du kommer godt i gang med treningen.

Related Post