Slik bygger du din egen hjemmegym med produkter fra Gorilla Sports

Stor hjemmegym med mange apparater

Har du lyst til å komme deg i form, så trenger du ikke nødvendigvis et medlemskap i et treningsstudio. En løsning kan være å innrede egen hjemmegym. Du har kanskje tenkt tanken før, men slått det fra deg fordi du tror det tar for mye plass. Det trenger faktisk ikke å være slik. Selv om du kun har et hjørne av stua ledig, så kan du få plass.

Kjøp de riktige produktene

Når du har bestemt deg for å bygge egen hjemmegym, så gjelder det å finne ut hvilke produkter du skal kjøpe. Hos Gorilla Sports finner du et stort utvalg av utstyr, som er egnet til trening hjemme. Ønsker du å trene utholdenhet, bør du satse på ett eller flere kardioapparater. Disse er bra alternativer til jogging eller sykling og finnes i mange forskjellige typer. Med en tredemølle kan du jogge hjemme uten og med en spinningsykkel kan du variere tempo og belastning alt etter formen din. Med romaskinen får du trent mange muskler på samme tid.

Er du mer typen som ønsker å trene styrke, så er dette også en treningsform som enkelt kan utføres hjemme og som ikke tar mye plass. Med en treningsmatte og en treningsbenk, er du godt på vei. Treningsmatten kan brukes til ulike øvelser innen yoga, styrketrening med og uten vekter eller bare til å tøye ut musklene etter en treningsøkt.

Kvinne som løfter vekststang

Styrketrening

Om du begynner med en treningsbenk, bør du også ha ulike vekter. Du kan enten kjøpe vektstenger med forskjellige størrelser på vektskivene eller du kan begynne med håndvekter. Du finner både vanlige manualer hos Gorilla Sports og ergonomiske dumbbells, som ligger godt i hånda. Disse kan du også ha på skuldrene når du f.eks. skal gjøre armhevinger. Når det gjelder vekter kan du også prøve deg på kettlebells, som er veldig effektive når du skal trene mange av kroppens muskler i samme økt.

Et siste alternativ er en universal treningsbenk. Har du plass, så er disse treningsbenkene perfekte treningspartnere. Her får du en avansert treningsbenk, vekter og vektstang med på kjøpet. Du kan trene på mange ulike måter og med forskjellige typer øvelser er du sikker på at du får brukt alle musklene i kroppen. Innen kort tid vil du være i ditt livs form, om du gjør en innsats og trener et par dager i uken.

Husk at om du har barn hjemme så er det viktig å sikre utstyret ditt. Det finnes flere måter du kan gjøre dette på. Noen velger å kjøpe høye hyller men dette er ikke veldig sikkert, det beste er å benytte seg av en sikkerhetsgrind

Om Gorilla Sports

Gorilla Sports er en norsk nettbutikk med lager i Norge. Vi har hundrevis av ulike produkter til trening hjemme. Du handler enkelt og sikkert i vår nettbutikk, og varene er hjemme hos deg i løpet av kort tid. Betal enkelt gjennom Klarna, vi aksepterer alle typer norske kredittkort og andre bankkort. Dessverre aksepterer vi ikke kryptovaluta per dags dato, men dette vil komme på plass etterhvert.

Related Post