Gorilla Sports – Alt innen trening hjemme

Kvinne som viser frem sine biceps

Når du skal komme i god form, så finnes det andre måter å gjøre det på enn å melde seg inn i et treningsstudio. Har du tenkt på at det er praktisk å trene hjemme, minst like effektivt og så slipper du å stresse med å måtte rekke trening før de stenger? Det krever ikke den store investeringen å innrede et lite hjemmegym og pengene er raskt tjent inn igjen, da du slipper utgifter til andre ting.

Hva trenger du?

Det kreves ikke mengder av utstyr om du skal trene hjemme og du trenger heller ikke mye plass. Et hjørne av stuen holder fint, men har du et ledig rom så er det selvsagt det optimale. Mye av det utstyret du trener med kan enkelt pakkes bort når du ikke trenger det, slik at det ikke står i veien. Når du så skal trene kan du ta det frem på et par minutter. Hos Gorilla Sports finner du alt innen trening hjemme. Du kan investere i en universal treningsbenk, hvor du får med et utvalg av vekter, vektskiver og vektstenger samt en treningsbenk med mulighet for å gjøre mange øvelser. Denne kan justeres etter behov og er i utgangspunktet alt du trenger for å komme i gang.

Du kan også begynne med en treningsmatte og et lite utvalg av dumbbells og en treningsstrikk. Med en matte er det litt mer behagelig å trene med vekter og samtidig kan du bruke den til yogaøvelser eller til å tøye ut musklene både før og etter treningen.

Øvelser for trening hjemme

Når du skal starte din trening hjemme, lønner det seg å ta det med ro de første par ukene. Har du trent regelmessig tidligere så kan du fortsette med dette hjemme, men er det første gang du skal trene med vekter så er det enkelt å bli for ivrig og pådra seg strekkskader. Velg dumbbells eller andre vekter som ikke er for tunge til å begynne med. Kettlebells er f.eks. veldig bra å bruke hjemme og med disse er du sikker på å få trent de fleste muskler i kroppen. Finn en rekke øvelser på nettet og gjør mellom 10-20 repetisjoner av disse. Etter hvert som du merker at du er komfortabel med øvelsene, så kan du øke på vekten.

Related Post