Slik trener du med våre treningsstrikker

Mann som trener med treningsstrikk

Trening er sunt og bidrar til å holde deg i god form. Med jevnlig trening er det også mulig å komme seg litt ned i vekt om du ønsker det. Du trenger heller ikke å bruke penger på et medlemskap i et treningsstudio. Det er minst like effektivt å trene hjemme og det er mer praktisk da du kan trene akkurat når det passer deg. Med et hjemmegym og litt utstyr som treningsstrikker, er du ikke avhengig av åpningstider og det er ingen som står og ser på at du trener.

Trening med treningsstrikker

Et hjemmegym trenger ikke å bestå av mange maskiner og mengder av utstyr. Noe av hemmeligheten med effektiv trening henger sammen med den innsatsen du legger ned. Gir du jernet og virkelig presser deg selv, så kan trening med treningsstrikker være minst like effektivt som en runde på en universal treningsbenk. Nettopp treningsstrikker er praktiske da de tar liten plass og du kan enda ha de med deg på tur, slik at du holder formen ved like. En treningsmatte er praktisk å ha i tillegg, slik at du har et mykt underlag. Med et par vekter ved siden av, så har du allerede et lille hjemmegym. Det finnes et stort utvalg av øvelser du kan gjøre med treningsstrikker og vi har funnet frem til et par av dem her.

Øvelser med treningsstrikker fra billysports.com

Sittende roing:

* Her skal du sette deg på gulvet med strake bein. Så fester du strikken under føttene og holder et håndtak i hver hånd. Trekk så armene bakover og opp. Senk armene igjen og gjenta dette 10-15 ganger.

Stående brystpress:

* Her må du feste strikken i brysthøyde. Still deg med ryggen mot veggen og hold armene ut til siden. Så bøyer du albuene og presser armene fremover til de er helt strake. Denne øvelsen kan du også gjenta mellom 10-15 ganger.

Knebøy:

* Still deg med hoftebreddes avstand mellom føttene og ha treningsstrikken under føttene. Så holder du i hver ende av strikken og plassere hendene på skuldrene. Så bøyer du deg slik at du får en 90 graders bøyning i knærne og presser deg opp til stående igjen. Det er viktig at du holder ryggen rett mens du gjør øvelsen. Også her kan du gjenta 10-15 ganger.

Related Post